De verzendkosten bedragen in Nederland:


€69.99,- voor bestellingen van PVC en Laminaat onder de €999,-.

Gratis bij bestellingen vanaf €1000,-


€99,- bij verzending naar België, gratis vanaf €1500,-


Levering


Levering verloopt via de postbode of pallet-bezorger. Over het algemeen zal de levering plaatst vinden binnen 2 werkdagen na het plaatsen van de order, is dit niet het geval dan nemen wij binnen enkele uren contact met u over een eventuele vertraging. Wij bezorgen U bestelling alleen op werkdagen van Dinsdag t/m Vrijdag.


Wilt u uw bestelling later ontvangen? Geen probleem, zet de datum waarop u uw bestelling wilt ontvangen bij opmerkingen tijdens het bestelproces of neem contact op met onze klantenservice.


Onze vloeren worden verzonden met ''pallet transport'' dit transport gebeurt vaak met grote vrachtwagens die niet overal kunnen komen. Zal u dit willen aangeven bij opmerkingen zodat wij hier rekening mee kunnen houden?


De bezorger brengt de pallet waar u die wilt ontvangen, de bezorger levert hem in principe voor de voordeur af. De bezorger maakt gebruik van een ''pallet truck'' deze kan niet over obstakels zoals een dorpel. Maar onze bezorger kan hem bijvoorbeeld achter uw woning rijden of in uw garage.


Retours


14 dagen bedenktijd (herroepingsrecht)


Wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent over uw vloer en lossen een eventueel probleem graag voor u op.

U kunt retourneren zonder opgaaf van een reden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.De volgorde van uw retour:


Melden retour (binnen 14 dagen)

Terugsturen retour (binnen 14 dagen na melden retour)

Crediteren (binnen 14 na aanmelden retour)

In de EU heeft u het recht om binnen 14 dagen alsnog af te zien van online-aankopen en van andere aankopen van goederen en diensten die u niet in een winkel gedaan heeft (bijv. telefonisch of aan de deur). U hoeft daarvoor geen reden te geven, u mag zich gewoon bedenken. Wij vragen wel een vergoeding van €69.99,- voor het retour sturen van pallets. Wij moeten hiervoor namelijk een vrachtwagen laten rijden. Retours aan de hand van productiefouten of foutive leveringen vergoeden wij vanzelfsprekend.