Welkom bij Excellent Floors Waddinxveen!

Kom langs bij onze nieuwe showroom in Waddinxveen en laat je inspireren door het verrassend grote aanbod in PVC, laminaat, tegels en houten vloeren. Excellent Floors verkoopt de beste topmerken waardoor wij jouw interieur tot iets bijzonders kunnen maken. Excellent Floors voorziet u niet alleen van een betaalbare vloer met een goede kwaliteitsverhouding. Ook komen wij de vloer leggen en gratis bezorgen. Zo ontnemen wij voor u alle moeite en heeft u binnen de kortste keren een nieuwe vloer in huis!


Categorieën

PVC DRYBACK

AL VANAF €19.95

PVC RIGID CLICK

AL VANAF €19.95

LAMINAAT

AL VANAF €9.95

ONLINE BESTEL/OFFERTE HULP

ONLINE LEVERDATUM PLANNEN

GRATIS AAN HUIS BEZORGD IN NEDERLAND

EXPERT ADVIES OP MAAT

Méér dan vloeren in Waddinxveen

Naast deze vloeren bevat ons aanbod natuurlijk ook alle overige benodigdheden om een nieuwe vloer in uw huis te kunnen leggen. Denk hierbij aan ondervloeren en plinten. En ook voor het onderhoud van je vloer hebben we alle benodigde middelen op voorraad. Zo weet je zeker dat je het maximale haalt uit je nieuwe vloer en deze zo lang mogelijk meegaat. Door onze ruime ervaring binnen het leggen van vloeren bent u verzekerd van een mooi resultaat. Ook bieden wij diensten aan zoals vloerverwarming en stucwerk. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen per mail / whatsapp.

Excellent Floors showroom bezoeken in Waddinxveen

Heb je jouw favoriete vloer al op onze website gevonden? Dan kun je online een offerte aanvragen en komen wij je nieuwe vloer bij jou thuis bezorgen! Maar wil je liever de vloeren eerst in het echt bekijken? Dat kunnen we ons goed voorstellen en kun je bij ons altijd een afspraak maken wanneer het jou uitkomt.